Sara Tjulander


helgen

HEEJ idag var det askul i skolan, skrattade som en åsna AHAHAH vi slutade 14.20 idag så då åkte jag och sadia hem. imorgon ska vi träffa izabella YES förfan. och på lördag ska jag anna och sadia sova hos sigge, hihi mysiigt! herråå :*

Sakerna jag köpte

SHÅÅÅÅRTS
Tröjaaa

HEJ

Idag var jag med Elin och shoppade lite i kista, jag köpte ett par shorts och en tröja. Dom har SJUKT snygga shorts på gina hihih. Sen åkte hon hem så då träffade jag Sadia i jakan, vi åt på burger king och köpte lite godis AHAH sen va vi med izabella en stund, har saknat den lilla bögen :( visar senare vad jag köpte, puuuusssss

HEEEEEJ

Hejhej idag har jag handlat lite presenter till sofie och så, hon fyller ju 18 på torsdag! Jag har lite planer inför i sommar med två underbara tjejer! hihi JAG DÖÖÖÖR ni får veta senare! ;) puss nu börjar topmodel snart, och jag måste hinna hämta glass HAHAAH hejdå!

Dom tre små grisarna AHAHA

tjenis ;) idag va jag i skolan, sen så träffade jag och sadia izabella! vi hade skitkul AHAHA provade dom fulaste kläderna vi kunde hitta på hm, och satt i myrorna och låtsades att det var vårat vardagsrum, och åt chips och drack läsk ;)  dom har verkligen VÄRLDENS skönaste soffor där man dör när man sätter sig AHAHAH nu ska jag gå och duscha snart, hejdå bögar!
så jävla fina underbara vänner!
Bögen vill inte visa sina fina kläder
vackra
Äta chips i myrorna

Dagen

Idag vaknade jag vid halv åtta :o sen vaknade inte Sadia fulingen förens tolv, sen var vi i jakan och kista. Sigge skulle också varit med men bögen svarade inte på sms, och sen fick jag veta att hon var sjuk. KRYA PÅ DIG ÄLSKLING! blev lite shopping också, solbrillor och underkläder ;) imorgon ska jag och sadia träffa izabella! saknar den tjejen SÅ JÄVLA MYCKET! juste fan det är skola imorgon också, döda mig.. ska sova nu så jag orkar gå upp imorgon, godnatt!
Glassssssss

Hemma!

Idag kom jag hem efter att ha flygit i tolv timmar! hahah är sjukt trött eftersom thailändsk tid är 6 timmar före så klockan är mitt i natten där. När jag kom hem packade jag upp allting, sen gick jag till jakan och var där lite med sadia, har inte träffat henne på två veckor! måste träffa alla andra fulingar också men nu måste jag sova, godnatt!
Älskling!

RSS 2.0