DAAAI

Nu är jag i thailand har vart här i en och en halv vecka, åker hem på söndag! saknar alla mina bajskorvar där hemma :( Idag ska vi bara ta det lungt men imorgon ska pappa och Jonas åka och snorkla på nån paradis ö, och jag och Sofie ska shoppa eftersom jag har fått öronimflamation och får inte bada :( inatt hade jag en SKITSTOR spindel i mitt rum, till och med pappa tyckte den var äcklig :o HAHAH fyfan.. men nu ska jag gå och sola, bloggar kanske senare puss!
gud så fin man är bajs hår och jätte sexig hatt ;) AHAHA nu vet du iallafall hur jag ser ut sadia :D

Hemma

Hemma nu, kom hem för några timmar sen va hos sigge vi åt lite och snackade om allt möjligt skit :) imorgon är det sista skoldagen för mig YES :D snackar i telefon med sadia HAHAH hon är ful. ska sova snart godnatt! :*

Engelska

Hej! Är i skolan, ska snart ha en pjäs på engelskan kul.. Efter skolan drar vi nog till sigge och myser :D bloggar senare puss!


Tack bebis!

Tack för designen älskling! love you! ♥
image description
sshah.blogg.se

Alla ♥ dag

är fortfarande sjuk, har varit det i nästan två veckor nu! :o men går till skolan imorgon eftersom jag orkar inte vara hemma längre haha. Idag är det ju alla hjärtans dag, men ska nog inte göra nått speciellt förutom att äta gelehjärtan typ hahah ;) myys!

Thailand

JAAA! på fredag åker jag till thailand ASKUL skönt att slippa va så blek hahah ;) men kommer sakna alla skit mycket! :(
Puss :*

RSS 2.0